Sous vide G21 Akura WiFi, 1000 W
Sous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 WSous vide G21 Akura WiFi, 1000 W

Sous vide G21 Akura WiFi, 1000 W

Záruka: 24 měsíců | PN: G21SV1000AK | Kód: 3017416 | CZ distribuce
Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám. Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?  Připravit správně…
Cena s DPH3 030,– 
Cena bez DPH2 504,– Kč
Skladem
Doprava od 61 Kč
 Přepravní službou do 9.3.od 120 Kč
 Na výdejním místě do 10.3.od 61 Kč
Termín dodání závisí na výběru dopravy a vytíženosti přepravní společnosti.
ks

Popis

Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám.

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč? 

Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili. 

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.

Sous-vide pomalý vařič v hrnci G21 s greblonovým povrchem, maso a ingredience na kuchyňské desce

Co je sous-vide vaření

Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu.  Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit. 

Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.

Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Akura můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.

Displej pomalého vařiče Sous-vide G21 Akura s modře podsvíceným displejem

Sous-vide G21 Akura 

Ponorný pomalý vařič G21 Akura pro vaření ve vakuu je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Masivní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná nerezová část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejem. K hrnci se sous-vide G21 Akura připevní svorkou/klipsem.

Svorka/klips pro uchycení Sous-vide Akura na hrnec

Displej G21 Akura

Na dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Akura vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých pěti dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.

Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Akura 

Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Akura je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a Instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Akura si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Akura. 

Kouzlo WiFi ovládání – než se vrátíte z práce, bude oběd na stole

Díky promyšlenému zpracování a využití moderních technologií je ponorný sous-vide vařič G21 Akura vybaven nejlepší elektronikou a je schopný postarat se o přípravu jídla i v době, kdy vy jste mimo domov. 

Příklad: Vložíte do hrnce s vodou zavakuované suroviny a odejdete do práce nebo na výlet. Cestou si na mobilu zvolíte recept a pošlete přes apku pokyn do sous-vide G21 Akura. Po návratu můžete prostírat.

Domů i pro restauraci

Chytrý vakuový vařič G21 Akura můžete využít jak pro vaření doma, tak i pro přípravu jídel v restauraci. I když se to nezdá, šetří pomalé vaření čas – podle zvoleného receptu může pracovat, zatímco vy se zabýváte něčím jiným. Klidně i přes noc nebo v době, kdy jste mimo domov. Sous-vide vaření se už naučily využívat i restaurace které chtějí dopřát svým hostům jen to nejlepší – dokonale šťavnaté steaky nebo voňavou zeleninu s plnou chutí a maximem živin a vitamínů.

Každý kuchař ví, že připravit správný steak není vůbec snadné. Od teď to ale, díky sous-vide G21 Akura, zvládne i začátečník!

Steak připravovaný s pomocí Sous-vide Akura v hrnci G21 s greblonovou vrstvou

Přednosti přístroje Sous-vide G21 Akura 

  • Minimální změny v upravované potravině 
  • Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
  • Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
  • Nižší degradace nutričních látek
  • Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
  • Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní

Specifikace

  • WiFi: Ano
  • Příkon: 1000 W
  • Napětí: 220 – 240 V
  • Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C
  • Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
  • Max. objem nádoby: 20 l

Fyzické vlastnosti

  • Materiál: plast, nerez ocel
  • Barva: černá
  • Rozměry (Š x V x H): 7,5 x 39 x 12 cm
  • Hmotnost: 1,6 kg
  • Rozměry balení (Š x V x H): 11 x 44,5 x 13 cm
  • Hmotnost balení: 1,9 kg
Technické specifikace mohou být změněny bez předchozího upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.