Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm
Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mmŠpalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Špalek na maso G21 buk 400 x 300 x 60 mm

Záruka: 24 měsíců | Kód: 3189299 | CZ distribuce
Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek . Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní…
Cena s DPH1 234,– 
Cena bez DPH1 020,– Kč
Skladem
Doprava od 61 Kč
 Přepravní službou do 30.7.od 190 Kč
 Na výdejním místě do 2.8.od 61 Kč
Termín dodání závisí na výběru dopravy a vytíženosti přepravní společnosti.
ks

Popis

Každý správný kuchař ví, že správně naporcovat maso je pro přípravu pokrmu základ. K porcování masa potřebujete dvě pomůcky, na jejichž kvalitě skutečně záleží. Ostrý nůž nebo sekáček a kvalitní dřevěný porcovací špalek.

Špalek na maso G12 – nejlepší volba pro porcování

Porcování masa nebo krájení zeleniny i tvrdých surovin na dřevěné masivní desce je šetrné k nožům i sekáčkům na maso, dřevo netupí jejich ostří. Porcovací špalek využijete i při naklepávání masa paličkou. O kvalitním provedení špalku na porcování masa o velikosti 40 x 30 cm svědčí i jeho tloušťka 6 cm.

Porcování masa nožem G21 na špalku na maso G21.

Bukový špalek na porcování je sázka na jistotu

Dřevěné špalky na maso se vyrábějí z různých druhů dřeva, my jsme při výrobě porcovacího špalku G21 použili dřevo bukové pro jeho skvělé vlastnosti.

Na rozdíl od dřeva dubového v sobě bukové dřevo  nemá hořkost, která by se mohla přenést na potraviny, ani se nedá tak snadno znečistit a zabarvit, jako je tomu například u dřeva jasanového nebo lipového. Bukový porcovací špalek je chuťově neutrální, tvrdý a odolný i správně hutný.

Steaky na špalku na maso G21 s nožem G21 Damascus.

Jak pečovat o dřevěné špalky na maso

Aby vám porcovací špalek vydržel co nejdéle, nemyjte jej v myčce ani nečistěte saponáty. Při správné péči budete mít špalek na porcování masa v perfektním stavu i bez použití chemie. Stačí, když jej po každém použití opláchnete a necháte oschnout, krájecí desku můžete také vyčistit citronovou šťávou nebo octem. Dobré je dřevěný špalek čas od času naolejovat rostlinným nebo minerálním olejem, aby dřevo nepřesychalo.

TIP: Před krájením/sekáním krvavého masa můžete dřevěný špalek namočit. Krev a šťáva z masa nebudou do dřeva tak snadno vsakovat.

Hlavní přednosti

  • Kvalitní dřevěný porcovací špalek s tloušťkou 6 cm
  • Chuťově neutrální bukové dřevo
  • Přírodní materiál šetrný k ostřím nožů a sekáčků
  • Vyrobeno v České republice

Specifikace

  • Materiál: bukové dřevo
  • Rozměry (Š x V x H): 400 x 300 x 60 mm
  • Hmotnost: 5,3 kg
Technické specifikace mohou být změněny bez předchozího upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.